FORSLAG TIL MENY

 

Retter som er fetet anbefales iom. disse i stor grad er tradisjonsrike og avviker fra vanlig restaurantmat, men velg selvsagt det som dere ønsker.  – På Solberg Heiegård spiser alle til de er mette og hovedretten serveres selvsagt mer enn en gang.

 

 

Forretter

 

Spekekjøtt - speket elg eller rein, hj. laget utsøkt flatbrød - og rømme/rognebær

Ekte tomatsuppe

Røkt ørret, hj. laget utsøkt flatbrød med urterømme

 

 

Hovedretter

 

Heiegårdens tradisjonsrike og som var stor festmat i gamle dager. Røkt lammelår (store stykker og rikelig med kjøtt), kålrabi og poteter. Alt i en gryte med jevning. Tilbehør er hjemmebakt utsøkt flatbrød og hjemmebakte lefser med ekte gårdssmør.

Kalvestek m/grønnsaker

Pariserkam m/grønnsaker

Svinestek m/surkål og grønnsaker

Oksestek m/grønnsaker

Lammestek m/grønnsaker

Dyrestek m/grønnsaker

Helstekt indrefilet m/grønnsaker og bearnaise **

Helstekt hjortefilet m/fløte saus ***

Juletallerken (ribbe, medisterkake, pølse)

Juletallerken (kun ribbe – men ikke medisterkake, pølse)

Pinnekjøtt

 

Desserter

 

Trollkrem med fløte-/vaniljekrem

Frisk hjemmelaget fruktsalat

Tilslørte bondepiker

Riskrem

Hjemmelaget fromage *

Multekrem *

Karamellpudding m/karamellsaus *

Sitrus-fromage m/jordbærsalat *

 

*      = kr. 25,- dyrere pr. deltaker enn snittprisen av rettene

**    = kr. 40,- dyrere pr. deltaker enn snittprisen av rettene

***  = kr. 60,- dyrere pr. deltaker enn  snittprisen av rettene